Süti beállítások
Másik méret kereséséhez térjen vissza a főoldalra.

Az ábrán látható gumiabroncsokat felni nélkül szállítjuk, és a gumiabroncs szélességétől függően a futófelület mintázata eltérhet az ábrán láthatótól.

155R12C R Royal Commercial Royalblack nyári gumi

0 vélemény

    18 400 Ft
  • Márka: ROYALBLACK
  • Cikkszám: GP17NROY5
  • Elérhetőség: Gyártótól

D B 72
Szállítási információ:

Termékeink szállítási és logisztikai költsége ingyenes. A termékeink szállítását az MPL futárszolgálat végzi.

Leírás
Arány R
Átmérő (coll) 12
Defekttűrő Nem
Fékezés B
Fogyasztás D
Gyártói kód RK636H1
Idény Nyári gumi
Profil 155
Rendeltetés Kisteherautó
Sebesség index (SI) R=170 km/h
Terhelés index (LI) 88=560kg
Zaj 72
ROYALBLACK

A Royal Black gumi a Kyoto Japan Royal Black nevű autógumi gyártó terméke. Egy új cég amely a Kyoto Japan Tire Group valamint a Qingdao Royal Black Tire Company összefogásával alakult meg. A japán és kínai vegyesvállalat a japán technológiai és értékesítési tapasztalatokat a kínai gyártási potenciált és versenyképességet kombinálva kívánja meghódítani az európai, ezen belül a magyar piacot. A kínálat jelenleg 310 méretből áll, felhasználási területek szerint személy, kisteher, 4x4, teher és busz kategóriákat foglal magába, ezen belül természetesen a téli és nyári autógumikat is megtalálhatjuk. Minden abroncs a legszigorúbb gyártási és minőségi vizsgálatok felhasználásával kerül forgalomba.

 A mindennapokban olyan tulajdonságok lesznek fontosak, mint a megbízhatóság, az alacsony zajszint, a jó futásteljesítmény, a megfelelő gördülési ellenállás, mely alacsony fogyasztási mutatót eredményez vagy éppen a könnyedén érvényesíthető, kiterjeszthető, hosszútávon elérhető garancia.

ISMERD A HATÁRAID

A Royal Black nyári, négyévszakos és téli abroncsai az utóbbiakban erősek. Persze nincs olyan futásteljesítményük, mint egy Michelinnek, nem olyan csendesek, mint egy Continental, de legyünk őszinték: nem is ezt várjuk el egy harmadannyiba kerülő abroncstól. Amit elvárunk az az, hogy éveken keresztül hozza a kötelezőt, hogy ne hagyjon cserben és emellé legyen elfogadható szintű a teljesítménye. És ezt a Royal Black gond nélkül tudja.

Kátyúgarancia

Ha Ön vásárol nálunk Apollo, Sportiva, Royal Black vagy Kingstar gumiabroncsot akkor 2 éves garanciát adunk rá!

Problémája merült fel a gumiabronccsal? A vásárlás helyén, vagy az Önhöz legközelebb eső partnerünknél jelezze a káreseményt. Önnek más dolga nincs, mi levesszük a válláról az ügyintézés gondjait!

A weboldal regisztrációs űrlapjának pontos kitöltésével igénybe veheti Flex Gumiabroncs Garancia szolgáltatásunkat! Az ingyenes regisztráció pár perc alatt elvégezhető, és mindössze néhány adat megadása szükséges. http://www.flexclub.hu/

A gépjármű egyik legfontosabb biztonsági eleme a gumiabroncs. Sérülése sok bosszúságot és anyagi terhet is jelent egyben. Kímélje meg magát a bosszúságtól, vegye igénybe a Flex Gumiabroncs Garancia szolgáltatásunkat.

Hasonló termékek
D D 72
155R12C R KC53 PorTran Kumho nyári gumi
C C 72
155R12C Q CW-25 Nankang nyári gumi
D C 71
155R12C R MAXMILER PRO Gtradial nyári gumi
D B 72
155R12C P ES88 Evergreen nyári gumi
Írjon véleményt a termékről
    Rossz           Jó
Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!