Süti beállítások
Másik méret kereséséhez térjen vissza a főoldalra.

Az ábrán látható gumiabroncsokat felni nélkül szállítjuk, és a gumiabroncs szélességétől függően a futófelület mintázata eltérhet az ábrán láthatótól.

225/50R17 Y PremiumContact 6 XL FR Continental nyári gumi

0 vélemény

    64 700 Ft
  • Márka: CONTINENTAL
  • Cikkszám: 22550R17YPC6X
  • Elérhetőség: Rendelhető

C A 72
Szállítási információ:

Termékeink szállítási és logisztikai költsége ingyenes. A termékeink szállítását az MPL futárszolgálat végzi.

Leírás
Arány 50
Átmérő (coll) 17
Defekttűrő Nem
Fékezés A
Fogyasztás C
Gyártói kód 03570720000
Idény Nyári gumi
Profil 225
Rendeltetés Személyautó
Sebesség index (SI) Y=300 km/h
Terhelés index (LI) 98=750kg
Zaj 72
CONTINENTAL

A Continental  az ADAC téli és nyári abroncs tesztjein már nagyon rég óta rendre az első helyen végez. A cég 1871-ben alapult, ma a világ 4. legnagyobb abroncsgyártója.

A Continental gumigyárat 1871-ben 9 bankár és gyáriparos alapította Hannoverben Continental-Caotchouc und Gutta-Percha néven. A cég hivatalos szimbólumát, az ágaskodó paripát 1882 októberében jegyezték be és a mai napig védjegye a vállalatnak.

A német gumiipar az 1920-as évekre folyamatosan fejlődött és több nagyvállalat jött létre, ekkor fogalmazódott meg bennük az egyesülés. A gumigyártás legjelentősebb képviselői „Continental Gummi-Werke AG” néven egyesültek. Az így létrejövő vállalat termelése Németországra korlátozódott, exporttevékenysége viszont folyamatosan nőtt.

Továbbiakban a Continental tudatosan elkezdte kiépíteni globális termelő- és kereskedelmi hálózatát. Megszerezte az amerikai Uniroyal Inc. európai abroncstevékenységét majd felvásárolta az osztrák Semperit gumigyárát. 1993-ban többségi tulajdon részt vásárolt a csehországi Barum vállalatban így jelentősen növelte piaci részesedését Kelet-Európában.

A Continental a hannoveri székhelyű német Continental konszern prémium gumiabroncs márkája, mely a precizitás, a megbízhatóság és a kiemelkedő menetteljesítmények megtestesítője. A Continental kiemelt figyelmet fordít a tesztelésre és a fejlesztésre, hogy hihetetlen módszerekkel, és fantasztikus infrastruktúrával mindenkor a világ előtt járjon. Legújabb fedett tesztpályáján robotokkal vezérelt, sofőr nélküli autókkal teszteli az abroncsait, ahol az útviszonyokat fél órán belül tudja esősről szárazra, vagy akár jegesre változtatni számítógép vezérléssel. A Continentalt mindezen kiemelkedő tulajdonságaiért számos prémium autómárka választja gyári első szereléshez. Nyugodtan válassza Ön is, ha a legjobb abroncsot szeretné megvásárolni autójára!

Prémium kategóriában az első számú ajánlatunk a Continental, melynek személy és SUV abroncsaihoz sérülésgaranciát is nyújtunk!

Kátyúgarancia
 

 

Ismerje meg ingyenes KÁTYÚGARANCIA szolgáltatásunkat!

Vásároljon 4 db gumiabroncsot a résztvevő márkák közül bármely Point-S szakszervizben és mi egy év díjmentes garanciát vállalunk bármilyen sérülésre! Önnek nincs más dolga, mint regisztrálni a vásárlást igazoló számlával és megőrizni a regisztráció során kapott garanciajegyet.

https://www.katyugarancia.hu/

A garanciát a több, mint 70 Point-S szakszerviz bármelyikében érvényesítheti!

Hasonló termékek
D B 70
225/50R17 W TR1 Proxes Toyo nyári gumi
B B 72
225/50R17 H SottoZero 3 XL Pirelli téli gumi
C C 72
225/50R17 Y ULTRA HIGH PERFORMANCE Sebring nyári gumi
Írjon véleményt a termékről
    Rossz           Jó
Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!