Süti beállítások
Másik méret kereséséhez térjen vissza a főoldalra.

Az ábrán látható gumiabroncsokat felni nélkül szállítjuk, és a gumiabroncs szélességétől függően a futófelület mintázata eltérhet az ábrán láthatótól.

185/60R14 H Nokian iLine Nokian nyári gumi

0 vélemény

    31 600 Ft
  • Márka: NOKIAN
  • Cikkszám: GP15NNOK320
  • Elérhetőség: Gyártótól

C C 68
Szállítási információ:

Termékeink szállítási és logisztikai költsége ingyenes. A termékeink szállítását az MPL futárszolgálat végzi.

Leírás
Arány 60
Átmérő (coll) 14
Defekttűrő Nem
Fékezés C
Fogyasztás C
Gyártói kód T429716
Idény Nyári gumi
Profil 185
Rendeltetés Személyautó
Sebesség index (SI) H=210 km/h
Terhelés index (LI) 82=475kg
Zaj 68
NOKIAN

Mika Hakkinen ajánlásával!

A finn Nokian céget 1898-ban alapították. A Nokian finn gumiabroncs gyártó 1932-től gyárt személygépjármű abroncsokat. Európában az egyetlen gyártó, aki saját téli tesztközponttal rendelkezik.

A Nokian abroncsait Magyarországon elsősorban a téli gumiabroncsok miatt ismerik, pedig nyári gumijaik is szemet gyönyörködtetően stílusos dizájnnal rendelkeznek, és nagyon jó minőségűek. A Nokian már csak hazai viszonyai miatt is előkelő helyet foglal el a téli gumik piacán, ők az egyetlen gyártó, akinek egyész évben lehetősége van a téli havas tesztelésekhez.

A Nokian nyári és téli mintázatainak középpontjában a biztonság áll. A több mint 80 éves tapasztalat biztosít minket arról, hogy a gumiabroncsok a legjobb felkészültség szerint készülnek. A finn gyár híres kiváló téli gumi kínálatáról, melyek folyamatosan kiemelkedő eredményeket érnek el a tesztek során, de a nyári gumi mintázatokról sem szabad megfeledkezni!

A Nokian nyárigumi mintázatai kitűnő teljesítményt nyújtanak száraz és nedves úton egyaránt. Használat közben pontos és stabil vezetési élmény mellett magas fokú komfort érzetet, alacsony zajszintet és kiváló kezelhetőséget tapasztalhatunk. A nyári gyorsan változó útviszonyokhoz kiváló társ lehet a hatékony víz elvezetési képességével és kiváló tapadási tulajdonságával. Tapasztalatainkat az autós tesztek is alátámasztották, ahol rendre a prémium kategóriás abroncsok között végzett.

2003 óta a Bridgestone konszern érdekkörébe tartozik, amennyiben a Bridgestone a Nokian legnagyobb kisebbségi részvényese.

A Bridgestone folyamatos harcban áll a világ legnagyobb gumiabroncs gyártója címéért a Goodyearral. 121 futamgyőzelmével a második legtöbb F1 nagydíjat nyerő gumiabroncs gyártó. A Bridgestone a többi nagy konszernhez hasonlóan tulajdonol egyéb márkaneveket is más kategóriákból, ilyen az amerikai eredetű Firestone és a Dayton.

 

Hasonló termékek
D C 70
185/60R14 H TE301 Protract Triangle nyári gumi
Írjon véleményt a termékről
    Rossz           Jó
Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!