Süti beállítások
Másik méret kereséséhez térjen vissza a főoldalra.

Az ábrán látható gumiabroncsokat felni nélkül szállítjuk, és a gumiabroncs szélességétől függően a futófelület mintázata eltérhet az ábrán láthatótól.

175/65R15 T EcoZen Infinity téli gumi

0 vélemény

    18 400 Ft
  • Márka: INFINITY
  • Cikkszám: 17565R15TEZENX
  • Elérhetőség: Gyártótól

D C 71
Szállítási információ:

Termékeink szállítási és logisztikai költsége ingyenes. A termékeink szállítását az MPL futárszolgálat végzi.

Leírás
Arány 65
Átmérő (coll) 15
Defekttűrő Nem
Fékezés C
Fogyasztás D
Gyártói kód 221005659
Idény Téli gumi
Profil 175
Rendeltetés Személyautó
Sebesség index (SI) T=190 km/h
Terhelés index (LI) 84=500kg
Zaj 71
INFINITY

Az Infinity Tyres a világ 17. legnagyobb gumiabroncs gyártója.

A cég 2009-ben és 2010-ben is 50%-kal növelte alkalmazottai számát, ez is jelzi az Infinity abroncsok iránt tanúsított érdeklődés hihetetlen növekedését, és a vevői elégedettséget. Ebben az időszakban kezdtek el kereskedni az Infinity abroncsokkal Európában, Oroszországban, Szaud-Arábiában.

Az Infinity abroncsokkal kapcsolatban kifejezetten jó tapasztalataink vannak. Évente összesen mintegy 1.000 darabot adunk el belőle weben és saját műhelyünkben, közvetlenül felhasználók részére. Az Infinity abroncsai könnyen szerelhetők és centrírozhatóak, jól futnak, egyenletes kopási képet mutatnak, mintázataik modernek.

 

 

A vállalat számos dologban elsőként, az élmezőnyben jeleskedik – és jeleskedett a múltban is. Ilyen például – más egyebek mellett – az 1980-as években bevezetésre kerülő tömlő nélküli abroncs, a nitrogén felhasználása, mint gumitöltő anyag, valamint a gumiszerviz-központok kialakítása is.

 

Az Infinity Group a lehető legjobb minőségű termékek és szolgáltatások nyújtását tűzte ki alapvető céljául. Az 1981-es alapítása óta eltelt, majdnem 40 évben professzionális kis- és nagykereskedelmi, szolgáltatási, valamint gumiabroncs-gyártási hálózatot épített ki nem csak az abroncs szektorban, hanem az akkumulátorok és egyéb autóalkatrészek piacán is.

Az Infinity márka mára már a dubai Al Dobowi Group nevezetű gumiabroncsokkal foglalkozó vállalathoz tartozik. A gumiabroncsokat javarészt Kínában készítik, ahol a gyárakban a legmodernebb technológiákat alkalmazzák, hogy jó minőségű abroncsokat kínálhassanak, kedvező árfekvésben. Jelen pillanatban több, mint harminc országban, 4 kontinensen árusítják széles választékban a gumiabroncsaikat. Globális népszerűségüket leginkább a kiemelkedő ár-érték aránynak köszönhetik.  Legfontosabb üzletpolitikájuk az, hogy ügyfeleiknek értéket adjanak át.

Nyugodt szívvel ajánljuk Önnek is, ha gazdaságos árú abroncsot keres.

INFINITY. Célunk a végtelen!

 

Hasonló termékek
C C 70
175/65R15 H ROAD PERFORMANCE Sebring nyári gumi
E C 71
175/65R15 T ICE BLAZER Alpine+ Sailun téli gumi
E C 70
175/65R15 T V903 Yokohama téli gumi
Írjon véleményt a termékről
    Rossz           Jó
Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!