Süti beállítások
Másik méret kereséséhez térjen vissza a főoldalra.

Az ábrán látható gumiabroncsokat felni nélkül szállítjuk, és a gumiabroncs szélességétől függően a futófelület mintázata eltérhet az ábrán láthatótól.

175/80R14 T SV-2 Nankang téli gumi

0 vélemény

    25 200 Ft
  • Márka: NANKANG
  • Cikkszám: 17580R14TSV2
  • Elérhetőség: Raktárról szállítható

D C 71
Szállítási információ:

Termékeink szállítási és logisztikai költsége ingyenes. A termékeink szállítását az MPL futárszolgálat végzi.

Leírás
Arány 80
Átmérő (coll) 14
Defekttűrő Nem
Fékezés C
Fogyasztás D
Gyártói kód JY026
Idény Téli gumi
Profil 175
Rendeltetés Személyautó
Sebesség index (SI) T=190 km/h
Terhelés index (LI) 88=560kg
Zaj 71
NANKANG

A NANKANG márkáról

A Nankang 1940 óta fennálló tajvani gumiabroncs gyártó vállalat. Korszerű mintázatai és a folyamatos termékfejlesztés szavatolja, hogy termékei jó választásnak bizonyuljanak az olcsó gumiabroncsot kereső ügyfeleink számára!

A Nankang abroncsai a japán abroncsokhoz használt gyártási technológián alapulnak.

A vállalat két gyártó üzemmel működött egészen 2003-ig, amikor a gyártó kapacitásuk egy kínai gyárral bővült. A Nankang jelenleg Taiwan egyik legsikeresebb export vállalata. A márka minősége elismert, már 1994-ben megkapták az ISO - 9001 minősítést, illetve az amerikai Ford Motor Company Q1-es tanúsítványát. Az ezredforduló után indult meg igazából a Nankang sikertörténete. A folyamatos innovációnak köszönhetően termékei a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek. A forgalmazott abroncsok kedvező árának köszönhetően Európában a márka egyre tovább növeli piaci részesedését.

A Nankang küldetésének tekinti, hogy a vásárlók elvárásait kielégítse, a gumiabroncsgyártó mottót is ennek megfelelően választott: „Őszinteség, gyakorlatiasság és innováció”. Tajvan legjelentősebb autógumikat gyártó vállalata 1959 óta dolgozik azon, hogy az utakon minél biztonságosabban közlekedhessünk az utakon.

A Nankang főleg személyautókra gyárt gumiabroncsot, de kínálatukban gyakorlatilag minden jármű autógumija megtalálható. A tajvani gumiabroncsokat több mint 100 országban, a világ valamennyi kontinensén megtaláljuk. Megbízható gumiabroncsaikat a világ minden táján elismerik és több díjjal is jutalmazták már a Nankang szakembereinek a munkáját.

A Nankang azoknak az autósoknak ideális választás, akik elérhető áron keresnek megbízható gumiabroncsot, legyen szó téli-, nyári- vagy négyévszakos gumiabroncsról.

Hasonló termékek
C B 70
175/80R14 T Bravuris 5HM Barum nyári gumi
D B 70
175/80R14 T MP47 Hectorra 3 Matador nyári gumi
E C 71
175/80R14C N MAXMILERX Gtradial nyári gumi
Írjon véleményt a termékről
    Rossz           Jó
Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!