Süti beállítások
Másik méret kereséséhez térjen vissza a főoldalra.

Az ábrán látható gumiabroncsokat felni nélkül szállítjuk, és a gumiabroncs szélességétől függően a futófelület mintázata eltérhet az ábrán láthatótól.

155R12C N RF08 Rotalla nyári gumi

0 vélemény

    17 300 Ft
  • Márka: ROTALLA
  • Cikkszám: 155R12CNRF08

Ez a termék jelenleg nem rendelhető.

D D 70
Szállítási információ:

Termékeink szállítási és logisztikai költsége ingyenes. A termékeink szállítását az MPL futárszolgálat végzi.

Leírás
Arány R
Átmérő (coll) 12
Defekttűrő Nem
Fékezés D
Fogyasztás D
Gyártói kód RTL0632
Idény Nyári gumi
Profil 155
Rendeltetés Kisteherautó
Sebesség index (SI) N=140 km/h
Zaj 70
ROTALLA

Az alapvetően ázsiai, Rotalla gumiabroncsok különböző típusait más-más cégek gyártják, értékesítésük és exportjuk azonban egy vállalat kezében van. A Rotalla gyárak Kína legmodernebb és legfejlettebb gyárai közé tartoznak.

A manapság már világmárkának számító Rotalla gumiabroncsokat 1986 óta gyártják, tehát több, mint 30 éves tapasztalat áll a vállalatok mögött. Ehhez a sikerhez leginkább a kiemelkedően jó ár-érték arány segítette hozzá a Rotallát. Kedvező áraikat a – szinte – teljesen automatizált gyáraiknak köszönhetően tudják kínálni. Ők maguk is azt vallják, hogy kitűzött céljuk a kiváló abroncsok gyártása, elérhető, alacsonyabb áron.

Mi sem mutatja jobban a világszintű elismertséget, mint az, hogy a márkát már Nyugat-Európában és Észak-Amerikában is előszeretettel használják. Széles termékpalettájukon szinte minden járműhöz találunk téli-, illetve nyárigumikat is – a személyautóktól kezdve, a luxusautókon át, egészen a teherautókig.

Technológiai újításaikat a piac vezérelte lehetőségekben látják, így teljesen megbízható, magas minőségű gumijaik közül választhatunk.  Ezt az iparágban is legjobban elismert garanciákkal biztosítják is.

 

Hasonló termékek
D D 72
155R12C R KC53 PorTran Kumho nyári gumi
C C 72
155R12C Q CW-25 Nankang nyári gumi
D C 71
155R12C R MAXMILER PRO Gtradial nyári gumi
Írjon véleményt a termékről
    Rossz           Jó
Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!