Süti beállítások
Másik méret kereséséhez térjen vissza a főoldalra.

Az ábrán látható gumiabroncsokat felni nélkül szállítjuk, és a gumiabroncs szélességétől függően a futófelület mintázata eltérhet az ábrán láthatótól.

185/60R14 H Alnac 4G Apollo nyári gumi

0 vélemény

    21 800 Ft
  • Márka: APOLLO
  • Cikkszám: 8904156007420
  • Elérhetőség: Gyártótól

D B 70
Szállítási információ:

Termékeink szállítási és logisztikai költsége ingyenes. A termékeink szállítását az MPL futárszolgálat végzi.

Leírás
Arány 60
Átmérő (coll) 14
Defekttűrő Nem
Fékezés B
Fogyasztás D
Gyártói kód 8904156007420
Idény Nyári gumi
Profil 185
Rendeltetés Személyautó
Sebesség index (SI) H=210 km/h
Terhelés index (LI) 82=475kg
Zaj 70
APOLLO
 
 
Az Apollo 1972-ben alapított abroncs gyártó cég, mely jelenleg a világ 17. legnagyobb gumiabroncs gyártója. A márka nem ismeretlen már az európai piacokon sem, 2013 óta a Volkswagen egyes modelljeit gyári első szerelésben Apollo abroncsokkal szerelik fel. Apollo személy-és SUV abroncsainkra teljes körű garanciát vállalunk a vásárlás időpontjától két évig, vagy az abroncs 80%-os elhasználódásig, amely garancia kiterjed a kátyúk okozta sérülésekre is. Az Apollo Tyres Ltd. jelenleg négy országban üzemeltet gyárakat, Indiában, Dél-Afrikában, Zimbabwéban és egyet Hollandiában, valamint Magyarországon, Gyöngyöshalászon. Terveik szerint a világ 10. legnagyobb abroncs gyártójává kívánnak válni 6 milliárd dolláros éves bevétellel. 2009-ben az Apollo megvásárolta a holland Vredestein, majd a Cooper márkát is azon tervük keretében, hogy eladásaik növelését elsősorban az európai piacon szeretnék elérni, melyhez természetesen folyamatos és dinamikus minőségi fejlesztés párosul.
 
Az APOLLO - VREDESTEIN gyöngyöshalászi gyára:

Kátyúgarancia

Ha Ön vásárol nálunk Apollo, Sportiva, Royal Black vagy Kingstar gumiabroncsot akkor 2 éves garanciát adunk rá!

Problémája merült fel a gumiabronccsal? A vásárlás helyén, vagy az Önhöz legközelebb eső partnerünknél jelezze a káreseményt. Önnek más dolga nincs, mi levesszük a válláról az ügyintézés gondjait!

A weboldal regisztrációs űrlapjának pontos kitöltésével igénybe veheti Flex Gumiabroncs Garancia szolgáltatásunkat! Az ingyenes regisztráció pár perc alatt elvégezhető, és mindössze néhány adat megadása szükséges. http://www.flexclub.hu/

A gépjármű egyik legfontosabb biztonsági eleme a gumiabroncs. Sérülése sok bosszúságot és anyagi terhet is jelent egyben. Kímélje meg magát a bosszúságtól, vegye igénybe a Flex Gumiabroncs Garancia szolgáltatásunkat.

Hasonló termékek
D C 70
185/60R14 H TE301 Protract Triangle nyári gumi
Írjon véleményt a termékről
    Rossz           Jó
Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!