Süti beállítások
Másik méret kereséséhez térjen vissza a főoldalra.

Az ábrán látható gumiabroncsokat felni nélkül szállítjuk, és a gumiabroncs szélességétől függően a futófelület mintázata eltérhet az ábrán láthatótól.

225/50R17 W K117 Ventus S1 Evo2 MO Hankook nyári gumi

0 vélemény

    47 000 Ft
  • Márka: HANKOOK
  • Cikkszám: 22550R17K117
  • Elérhetőség: Rendelhető

B B 69
Szállítási információ:

Termékeink szállítási és logisztikai költsége ingyenes. A termékeink szállítását az MPL futárszolgálat végzi.

Leírás
Arány 50
Átmérő (coll) 17
Defekttűrő Nem
Fékezés B
Fogyasztás B
Gyártói kód 1013668
Idény Nyári gumi
Profil 225
Rendeltetés Személyautó
Sebesség index (SI) W=270 km/h
Terhelés index (LI) 94=670kg
Zaj 69
HANKOOK

A HANKOOK márkáról

A Hankook abroncsai a prémium kategóriához mérten visszafogott áron kiváló képességekkel rendelkeznek mind a menettulajdonságok, mind a menetkomfort terén. A Hankook Tire termékeit az ADAC és az Auto Bild német autós szakfolyóirat is különösen ajánlja.

A Hankook Tire a világ egyik legnagyobb gumigyártó cége, mely 1941-ben alakult, székhelye Szöulban, Dél-Koreában van. Az eredeti neve Chosun Tire Company, és csak 1968-ban vette fel a Hankook Tire Manufacture nevet. Mára a világ 5. legnagyobb gumiabroncs konszernje, mely több különböző márkanéven gyárt abroncsokat személyautótól kamionig. 2001-ben Rotterdam városában felépíti Az Európai Elosztó Központot majd 2003-ban stratégiai szövetséget alakít ki a Michelinnel. Magyarországon 2007-ben kezdték meg a termelést Dunaújvárosban, és azóta már a gyár 3. ütemét építik, ahol hamarosan szintén beindul a gyártás..

A Hankook jelentős adományozási tevékenységet is folytat Magyarországon, évente több tízmillió forinttal támogatnak nonprofit szervezeteket.

2007-ben a Hankook gumiabroncs gyár elnyeri a világ hetedik legnagyobb gumiabroncs gyártója címet és megkezdik a termelést a magyarországi gyárban, Keumsanban építenek egy vizes próbapályát, illetve bővítik a gyárat.

A Hankook gumiabroncs gyártó cég hosszas történelme során kivívta magának a kellő elismerést termékei iránt. Gumiabroncsai rendre az élmezőnyben teljesítenek a független teszt eredményeken. Kiemelkedő megbízhatósága mellett az ára bizonyul igazán vonzónak.

A Hankook abroncsait kiemelten ajánljuk Önnek!

Hankook személy és SUV abroncsainkhoz 1 éves sérülésgaranciát nyújtunk!

Kátyúgarancia
 

 

Ismerje meg ingyenes KÁTYÚGARANCIA szolgáltatásunkat!

Vásároljon 4 db gumiabroncsot a résztvevő márkák közül bármely Point-S szakszervizben és mi egy év díjmentes garanciát vállalunk bármilyen sérülésre! Önnek nincs más dolga, mint regisztrálni a vásárlást igazoló számlával és megőrizni a regisztráció során kapott garanciajegyet.

https://www.katyugarancia.hu/

A garanciát a több, mint 70 Point-S szakszerviz bármelyikében érvényesítheti!

Hasonló termékek
D B 70
225/50R17 W TR1 Proxes Toyo nyári gumi
B B 72
225/50R17 H SottoZero 3 XL Pirelli téli gumi
C C 72
225/50R17 Y ULTRA HIGH PERFORMANCE Sebring nyári gumi
Írjon véleményt a termékről
    Rossz           Jó
Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!