Süti beállítások
Másik méret kereséséhez térjen vissza a főoldalra.

Az ábrán látható gumiabroncsokat felni nélkül szállítjuk, és a gumiabroncs szélességétől függően a futófelület mintázata eltérhet az ábrán láthatótól.

135/80R13 T KH17 Solus Kumho nyári gumi

0 vélemény

    22 000 Ft
  • Márka: KUMHO
  • Cikkszám: 13580R13TKH173
  • Elérhetőség: Gyártótól

D B 68
Szállítási információ:

Termékeink szállítási és logisztikai költsége ingyenes. A termékeink szállítását az MPL futárszolgálat végzi.

Leírás
Arány 80
Átmérő (coll) 13
Defekttűrő Nem
Fékezés B
Fogyasztás D
Gyártói kód 2151673
Idény Nyári gumi
Profil 135
Rendeltetés Személyautó
Sebesség index (SI) T=190 km/h
Terhelés index (LI) 70=335kg
Zaj 68
KUMHO

A Kumho Dél-Korea második legnagyobb gumigyártó konszernje a Hankook után, világszinten pedig a 9. legnagyobb abroncs gyártó. A nevének jelentése "fénylő tó".

Mérete közelít a Hankookéhoz. Kutatási központokkal rendelkezik Dél-Koreában, Ohioban, Birminghamben, és a németországi Bucholzban is. 2007-től a Manchester United kiemelt szponzora, ezen kívül az európai Formula3 támogatója is.

Újonnan fejlesztett gumikeverékeinek köszönhetően a Kumho abroncsok kiváló tapadási és futásteljesítményre képesek a kis méretű abroncsoktól a defekttűrő gumikig. Ennek fényes bizonyítéka, hogy a Mercedes-Benz, Mitsubishi, Kia, Volkswagen, a Hyundai és Chevrolet is választott Kumho abroncsokat autóinak gyári első szereléséhez.

A kiváló minőségű dél-koreai abroncsokat többször választották első szerelésnek neves nyugat-európai gyártók is, többek között a Mercedes, a Ford és a Volkswagen új autói is gurultak már ki a gyárból Kumho autógumikon.A dél-koreai gumiabroncsgyártó a személyautókon és városi terepjárók mellett kis- és nagy teherautók, versenyautók, traktorok és repülőgépek gumiabroncsait is gyártja. Nem olyan meglepő, hogy a biztonságos lakossági közlekedés mellett a különböző motorsportokat is rendszeresen támogatják, de az már kevésbé mondható általánosnak, hogy Forma 1-es autógumit is fejleszt egy gumiabroncsgyártó, de a Kumho ezt is elérte.
A nagyszerű ár-érték arány a Kumho esetében korántsem jelenti azt, hogy lejjebb ad a minőségből az, aki Kumho gumit választ. A Kumho évente több mint 68 millió autógumit gyárt, és rendszeresen elnyerik a Red Dot Awardot, ami a minőség védjegye is egyben.
A meghatározó dél-koreai ipari óriás 1960 óta gyárt minőségi gumiabroncsokat. Az elmúlt bő 60 évben minden esetben azt tartották szem előtt a Kumhónál, hogy a megfelelő minőségi követelmények mellett a termékeik a szélesebb közönség számára is megfizethetőek maradjanak.

A Kumho 60 éves múltja és a minőséget jelző kiváló teszteredmények bizonyítják, hogy a dél-koreai gyártó nem véletlenül jelent évről-évre egyre több autósnak tökéletes választást, ha új gumiról van szó. A Kumho abroncsait választotta a BMW az 1-es, 2-es és 3-as sorozataira, de a Volkswagen csoport modelljei között is találkozunk első szerelt Kumho gumikkal.

 

Hasonló termékek
E C 71
135/80R13 T Polaris 5 Barum téli gumi
D C 71
135/80R13 T N-607+ Nankang négyévszakos gumi
Írjon véleményt a termékről
    Rossz           Jó
Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!