Süti beállítások
Másik méret kereséséhez térjen vissza a főoldalra.

Az ábrán látható gumiabroncsokat felni nélkül szállítjuk, és a gumiabroncs szélességétől függően a futófelület mintázata eltérhet az ábrán láthatótól.

155/80R13 T SW40 Kingstar téli gumi

0 vélemény

    16 600 Ft
  • Márka: KINGSTAR
  • Cikkszám: 15580R13TSW40

Ez a termék jelenleg nem rendelhető.

F E 71
Szállítási információ:

Termékeink szállítási és logisztikai költsége ingyenes. A termékeink szállítását az MPL futárszolgálat végzi.

Leírás
Arány 80
Átmérő (coll) 13
Defekttűrő Nem
Fékezés E
Fogyasztás F
Gyártói kód 1009646
Idény Téli gumi
Profil 155
Rendeltetés Személyautó
Sebesség index (SI) T=190 km/h
Terhelés index (LI) 79=437kg
Zaj 71
KINGSTAR

A Kingstar a kedvező ár és a minőség tökéletes kompromisszuma a Hankook gyáraiból.

A Hankook 2010-ben vezette be a piacra a Kingstar mellékmárkáját. A kínai gyárban fejlesztett, és legyártott abroncsok egyértelműen azok számára nyújt megfelelő alternatívát, akik anyagilag nem tehetik meg, hogy a Hankook prémiumkategóriás termékeit válasszák. Ezt vette észre a Hankook, amely pontosan ebből a célból hozta létre a Kingstar márkát. A Kingstar gumiabroncsok a Hankook gyáraiban készülnek.

Hatalmas igény volt, van és lesz is az alacsonyabb árfekvésű abroncsokra. Nem véletlen az sem, hogy Európa, Dél-Afrika után nemrég az USA-ban is elkezdte építeni a Kingstar márkáját a Hankook. Első körben a Road Fit SK10 és a Centrum SK72-vel érkezett meg az amerikai piacra a Hankook Tire America, a Hankook tengerentúli divíziója.

„A Kingstarral mindenképpen egy új piacot célzunk meg, de semmiképp nem szeretnénk versenyre kelni árban a kínai termékkel.”- nyilatkozta Shawn Denlein az amerikai részleg új, marketingért és értékesítésért felelős alelnöke.

 

Kátyúgarancia

Ha Ön vásárol nálunk Apollo, Sportiva, Royal Black vagy Kingstar gumiabroncsot akkor 2 éves garanciát adunk rá!

Problémája merült fel a gumiabronccsal? A vásárlás helyén, vagy az Önhöz legközelebb eső partnerünknél jelezze a káreseményt. Önnek más dolga nincs, mi levesszük a válláról az ügyintézés gondjait!

A weboldal regisztrációs űrlapjának pontos kitöltésével igénybe veheti Flex Gumiabroncs Garancia szolgáltatásunkat! Az ingyenes regisztráció pár perc alatt elvégezhető, és mindössze néhány adat megadása szükséges. http://www.flexclub.hu/

A gépjármű egyik legfontosabb biztonsági eleme a gumiabroncs. Sérülése sok bosszúságot és anyagi terhet is jelent egyben. Kímélje meg magát a bosszúságtól, vegye igénybe a Flex Gumiabroncs Garancia szolgáltatásunkat.

Hasonló termékek
D C 70
155/80R13 T Brillantis 2 Barum nyári gumi
E C 71
155/80R13 T ICE BLAZER Alpine+ Sailun téli gumi
Írjon véleményt a termékről
    Rossz           Jó
Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!