Kosár tartalma:

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

 

Házhozszállítás esetén a szállítás határideje raktáron lévő termékek esetén 1-3 munkanap, melyet kollégáink minden esetben egyeztetnek Önnel.

Gumiabroncsainkat és felnijeinket teljes garnitúra megrendelése esetén

SZÁLLÍTÁSI DÍJ NÉLKÜL

szállítjuk megadott címre Magyarország területén bárhová!

 

Raktáron nem lévő termék esetén rendelésének leadása után kollégáink telefonon megkeresik Önt a további lehetőségekkel kapcsolatosan.

A katalógusunkban feltüntetett árak alap esetben bruttó / darab árak. Az ettől eltérő ármegjelölést (pl garnitúra) minden esetben külön jelöljük!

A házhozszállítás díja gumiabroncsok esetében 1 és 2 db esetén bruttó 1.500, Ft, amely a termék átvételekor, azzal együtt fizetendő. A szállítást csomagszállító cég végzi el, annak időpontjáról értesítjük Önt.

A kiszállítást külső cég végzi. A megadott kiszállítási időpontok tájékoztató jellegűek. A csomagszállító cég, vagy a vásárló hibájából fakadóan meghiúsuló kiszállítás esetén benyújtott kártérítési igényt elutasítjuk.

A házhozszállítás esetén a terméket egy alkalommal szállítjuk ki az Önnek előre jelzett napon. Amennyiben ez a nap Önnek nem megfelelő, kérjük, legalább egy nappal előtte jelezze ezt nekünk telefonon!

Ha az átvétel nem sikerült a jelzett időpontban, a futár felveszi Önnel a kapcsolatot az Ön által megjelölt telefonszámon és megpróbálja másnap újra kézbesíteni a csomagot. Javasoljuk, hogy a kiszállítást arra a helyre kérje, ahol napközben tartózkodik, lakáshoz, esetlegesen munkahelyhez.

Készpénzes fizetés

A megrendelését az Önnel előzetesen egyeztetett napon szállíttatjuk ki a DPD szállítmányozó céggel. Kérjük, hogy az átvétel érdekében olyan címet és időpontot adjon meg amelyiken biztosan talál a DPD átvételre jogosult személyt.

A számla végösszegét (amely tartalmazza a szállítási költséget is) a termék átvételekor kell kifizetni a futárnak. A számla aláírásával és a termék átvételével Ön igazolja, hogy a kért árut hiánytalanul és sérülés mentesen átvette.

Amennyiben az árun sérülés található, ill. a mennyiség vagy a termék eltér az Ön által megrendeltektől kérjük, ne vegye át, hanem a futárral küldje vissza nekünk. Ebben az esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot a hiba kijavítása érdekében.

Fizetés előre történő átutalással

Amennyiben Önnek megfelelőbb, fizethet átutalással is. Ebben az esetben az átutalásos számlát eljuttatjuk Önhöz, majd a vételár beérkezésekor feladjuk a megrendelt termékeket.

Átutalásos fizetés választása esetén az árut minden esetben csak a vételár számlánkra érkezése, vagy az utalás megtörténtét igazoló banki okirat bemutatása után küldjük el a vásárlóhoz. Ön természetesen ebben az esetben is visszaléphet a vásárlástól.

A termék kifizetése után csak telefonon tudja módosítani vagy lemondani rendelését, munkaidőben a 06 30 8 544 566-os telefonszámon.

A fizetés és házhozszállítás közti időben Ön indoklás nélkül lemondhatja a megrendelését. A házhozszállított termékek esetében Ön indoklás nélkül lemondással élhet az átvételt követő 8 munkanapon belül. Ebben az esetben a G.P. Gumiszerviz Kft a megrendelő költségén visszaszállíttatja a vásárolt terméket, és 8 munkanapon belül annak ellenértékét visszafizeti.

A megrendelés lemondása:

A már házhozszállított és átvett termékek esetében az átvételt követő 14 munkanapon belül Ön indoklás nélkül visszaléphet a vásárlástól. Az ezen idő alatti esetleges nem rendeltetésszerű használatból fakadó értékcsökkenést cégünk jogosult a vételárból levonni.

Kérjük, felszereltetés előtt mindig győződjön meg arról, hogy a megvásárolt termék mérethelyes-e az Ön autójával, és ugyanezen okból a szerelést csak erre szakosodott műhelyben végeztesse el! Ez egyébként is feltétele a gyártók által nyújtott garanciának.

14 napon túl  árucikkeket csak esetleges elfogadott garanciális hiba esetén veszünk vissza! Az áru tartósabb használata után (szemmel láthatóan használt állapot) a téves rendelésre történő hivatkozást már nem tudjuk elfogadni a visszalépés indokaként!

A 14 napon belüli lemondás esetén az árut a G.P. Gumiszerviz Kft-vel szerződésben álló kiszállító cég az újabb szállítási költség megfizetése mellett visszaszállítja Öntől, és annak vételárát cégünk 30 napon belül átutalással visszafizeti.