Kosár tartalma:

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

A Point-S Hálózati Kátyúgarancia olyan meghibásodásokra és sérülésekre is érvényes, amelyekre a gyártói hibára vonatkozó garancia nem terjed ki.

A garancia 4db, egy garnitúrában felhasználandó abroncs egyidejű vásárlása esetén ingyenesen jár Önnek, a garanciával megjelölt termékek esetén.

A garanciánk azon termékekre vonatkozik, amelyek mellett az 1 év kátyúgarancia ikon megtalálható! Ez jelenleg 19 gyártó termékeihez jár Önnek ingyenesen, ha nálunk vásárol. A garancia érvényesítésére nem csak nálunk, hanem az országban több tucat Point-S hálózati műhelyben van módja, Budapesten több szervizben is érvényesíthető, mindössze regisztrálnia kell vásárlását hálózatunk rendszerében.

Ha webáruházunkban vásárol kátyúgaranciás terméket, a garanciát szükség esetén az Önhöz közeli Point-S műhelyekben is érvényesítheti díj nélkül, de a garanciális eljárás lefolytatását mi is vállaljuk a későbbiekben is.

Az Önhöz legközlebbi garancia vállaló műhely megtalálásához kattintson a térképre!

 

Padka? Kátyú? Defekt? Blokkoló fékezés? Nem számít!


A lényeg! Ez Önnek nem kerül plusz költségbe! Kátyúgarancia!

Kérjük, olvassa el az 1 éves Kátyúgarancia Üzletszabályzatát:

 

A Points Kátyúgaranciával Ön biztonságosan közlekedhet, kár nem érheti, mert ez a garancia esetleges javíthatatlan abroncssérüléseknél Önnek gyors, egyszerű pótlást biztosít.

A kötelező garancián túlmenően 1 évig biztosítunk vásárlóinknak  "KÁTYÚGARANCIÁT" webáruházunkban, amely kizárólag személy és 4X4 abroncsokra vonatkozik. (kisteher abroncsokra nem érvényes)

A Kátyúgarancia olyan károkra vonatkozik, amely nem a rendeltetésszerű használat közben keletkeztek, hanem a helytelen vezetői magatartás vagy előre nem látható úthibák miatt következtek be.

Ezek lehetnek:

 • Rongálás
 • Szeg beszúródás, éles tárgyak okozta sérülések.
 • Egyéb defektek.
 • Útpadkára, történő le- felhajtás, kátyúba behajtás.
 • Blokkoló fékezés, nem megfelelő guminyomás miatti meghibásodások.
 • A kátyúgarancia a megvásárolt 4db abroncsból 1 darabra vehető igénybe
 • Kivételek a garancia alól:  Elvesztés, lopás és mindenfajta futómű hibából, vagy nem megfelelő nyomással történő tartós használatból eredő rendellenes kopás.

A kátyúgarancia Magyarország területén érvényes. Az Ország több mint 60 Point-S kereskedőjénél igénybe vehető, függetlenül attól, hogy melyik Point-S kereskedőnél vásárolta abroncsát. A Point-S Kátyúgarancia kiegészíti a szokásos gyártói garanciát, amely kizárólag az abroncsok gyártási hiba mentességére vonatkozik. A lényeg, hogy a kátyúgaranciáért Önnek nem kell külön fizetnie.

A kátyúgarancia időtartama 1éven keresztül, illetve legfeljebb a gumiabroncs 3mm profilmélység eléréséig (téli gumi esetén 4mm profilmélységig) érvényes.

Mi az ügyfél tennivalója? 

 • Vásároljon egy garnitura (4db) abroncsot
 • Őrizze meg az abroncsa számláját.
 • A számla birtokában regisztráljon a http://katyugarancia.hu/regisztracio weboldalon, hogy érvényesítse a kátyúgaranciát

A Kátyúgarancia érvényesítése:

A Point S kátyúgarancia bármely Point S szervizben érvényesíthető a vásárlás napjától számított 12 hónapon belül.

A jóváírás alapja az áfás vételár. A garancia át nem ruházható a pótlást csak javíthatatlan abroncsok helyett biztosítunk. 

Az abroncs jóváírás nagysága a maradék mintázat mélységétől függ:

 • 7mm felett             =  100%
 • 6,9mm - 4,5mm    =    60%
 • 4,4mm - 3mm       =    40%

A garancia igénybevételéhez szükséges feltételek:

 • Érvényes regisztráció a katyugarancia.hu weboldalon
 • A fizetést igazoló számla, vagy blokk.
A kátyúgarancia csak 1darab csere gumiabroncsra használható fel.


Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a Point S Kátyúgaranciát csak azon abroncsokhoz tudjuk biztosítani, amely közvetlenül a gyártótól beszerezhető. Erről a megrendelés után külön tájékoztatjuk Önt!